Korkuteli'de kitap şenliği törenle açıldı

Antalya'nın Korkuteli Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve kaynak kültür yayınları gurubu ortaklaşa düzenlendiği kitap şenliği başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2013 22:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Korkuteli'de kitap şenliği törenle açıldı

Antalya'nın Korkuteli Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve kaynak kültür yayınları gurubu ortaklaşa düzenlendiği kitap şenliği başladı.

Kaynak Kültür Yayın Grubu tarafından hazırlanan Kitap Şenliği, Korkuteli Belediye Düğün salonunda törenle açıldı. Açılışa Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Uğurlu, Kaynak kültür yayınları gurubu temsilcisi Hakan Yüksel, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şenlik açılışın ardından İlçe Kaymakamı Erkan Karahan ve beraberindekiler stantları gezdi. Kaynak Kültür Yayın Grubu Akdeniz Bölge Temsilcisi Hakan Yüksel, "Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitapları kendi biriktirdikleri harçlıklarla almanın keyfini yaşatmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. İlkokul ve ortaokulda okuyan öğrencilere kumbara dağıttık. Kumbaralarında biriktirdikleri parayla kitap almanın ve tasarruf etmenin ne olduğunu öğrendiler. Şenlikte 700 çeşit kitap toplamda 15 bin kitap bulunmaktadır" dedi.

Öğrencilere yönelik olanların yanı sıra yetişkinler için de kitapların sergilendiği dört günlük fuara, Korkuteli'nde eğitim gören bütün öğrenciler götürülecek. Çok sayıda ilkokul ve ortaokul öğrencisi, binlerce kitap arasından beğendiklerini, daha önce kendilerine dağıtılan kumbaralarda biriktirdikleri parayla satın aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber