Balat Köyü Muhtarından iddialara cevap

Aydının Didim İlçesine bağlı Balat Köyünde Köy Muhtarı hakkında köyde yaşayan bir kadının ortaya attığı iddialarla ilgili yazılı açıklamada bulunan Köy Muhtarı Veli Pir iddiaları ret ederken “Torunum yaşındaki bu kızın, iyi veya kötü amaçlı elim eline değdiyse kötü amaçlı bir kelime söylediysem cezamı kanuna bırakmaz şerefsiz levhasını bağrıma takar, köy meydanında kendimi asar, her kez ölüme tükürsün”dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2013 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Balat Köyü Muhtarından iddialara cevap

Muhtar Pir kadının iddiaların arkasında siyasi nedenler yattığını ileri sürerek mağdur edildiğini söyledi.

Didim'e bağlı Balat Köyünde köyde yaşayan Aliye Söker ve 16 yaşındaki kızı Ç.Ç'nin taciz iddialarıyla suçladığı Balat Köyü Muhtarı Veli Pir yaptığı yazılı açıklamayla kendini savundu. Pir iddiaların asılsız olduğunu ifade ederek, bu iddiaların altında siyasi nedenlerle yattığını, atılan iftiralar nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur edildiğini belirtti.

Muhtar Veli Pir yaptığı açıklamada " Namussuzdan namusunu koruyacaksın derlerdi atalarımız. Pisliğe fazla yanaşma üstüne sıçrar derlerdi. Allah'ın lanetlediğine sen yardım etme derler, gene atalarımız. Bazı köpekler vardır, ne kadar ekmek verirsen ver gene köpekliğini yapar ayağını ısırır. Beni bilenler bilir, sevdiğimde olmuştur sevenim de hatamda olmuştur ama bu kadarını beklemiyordum. Bu zavallı kadını Balat Köyünün hepsi tanıyor, benim sözüm onun arkasındakilere ona gaz verip kendilerine menfaat sağlamak isteyenlere. Gene kadından başlayacağım, ayda evine 10-15 kişiyi gece ve gündüz alan, kendini sermaye yapan hiç kimseye hayır demeyen, bu kadın nasıl oluyor da bana Veli Pir'e ve de Muhtara hayır diyebiliyor. Çok mu güzel çok mu temiz çok mu şehvetli de, bu kadın bolluğunda, ayağındaki şalvarının pisliğinden yanından geçenin burnunu tıkadığı bu pisle ben yatmak isteyeceğim. Çocuklarının babaları belli olmayan biri onun torunum yaşındaki kızını korumak için anası gibi olmasın diye her türlü yardımı yapmaya çalıştım. Torunum yaşındaki bu kızın, iyi veya kötü amaçlı elim eline değdiyse kötü amaçlı bir kelime söylediysem cezamı kanuna bırakmaz şerefsiz levhasını bağrıma takar, köy meydanında kendimi asar, her kez ölüme tükürsün derim"dedi.

Muhtar Veli Pir açıklamasının sonunda konu hakkında mağdur edildiğini kaydederek "Gazetecilik bu mudur? Yerinde araştırmadan konum komşusuna sormadan manşetlere taşımak mıdır? Benimde evlatlarım var, torunlarım var liseye giden, bunların okuldaki arkadaşlarının torunlarıma nasıl baktıklarını dedesi hakkında düşüncelerini, onların ne kadar zor durumda kaldıklarını, siz gazeteye taşıyanlar nasıl vicdanen rahat olacaksınız. Yarın sizin de bir iftiraya maruz kalmayacağınız ne malum. Sizin de çocuklarınız vardır veya olacaktır. Bunları düşünmeniz gerekir. Reyting yapmak amacıyla beni ve ailemi ne kadar mağdur ettiğinizin farkında mısınız? Siyaset yapanlara söylüyorum, siyaset ahlaksızca yapılmaz, siyaset yalan yere başkasına iftira atmak ve de attırmakla olmaz. Ben bunun kimler tarafından tezgahlandığını mutlaka öğreneceğim. Dananın kuyruğu işte o zaman kopacak"ifadelerine yer verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber