Öğrencilerden anlamlı davranış

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Gaziantep'e Değer' eğitimi projesi kapsamında, Tahsin Yentur İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri okul çevresinde çevre temizliği yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2013 12:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrencilerden anlamlı davranış

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Gaziantep'e Değer' eğitimi projesi kapsamında, Tahsin Yentur İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri okul çevresinde çevre temizliği yaptı.

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda hazırlanan projelerle kent merkezi genelinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin toplumsal değerler konusunda kazanımlarını ve farkındalık düzeyleri artırılması hedefleniyor. Bu amaçla Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Gaziantep'e Değer' eğitimi projesi kapsamında Şahinbey-Tahsin Yentur İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Kasım ayının konusu olarak belirlenen 'Temizlik Değer' konusunu hayata geçirdi. Okul idareci, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla okul çevresinde temizlik yapıldı. Düzenlenen kampanya ile öğrencilerde günlük yaşamda kullanmış oldukları sosyal yaşam alanlarını temiz tutma bilinci kazandırılmaya çalışılıyor.

Şahinbey-Tahsin Yentur İlkokulu Müdürü Kemal Kara, projenin önemine değinerek, proje kapsamında okul ve çevrelerinde temizlik adına olumlu yansımaları olduğunu, öğrencilerin el ve yüz yıkama, diş fırçalama gibi kişisel temizlik ile çevre temizliği alışkanlığı kazandıklarını ifade etti. Ayrıca öğrenci velilerden de projenin çocukları üzerindeki olumlu etkileri ile ilgili olarak, gerek okul idaresine gerekse öğretmenlere yoğun olumlu dönüşlerin olduğunu belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber