Doktora hastane otoparkında kurşun

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2006 10:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BAKIRKÖY Araştırma ve Devlet Hastanesi'nde Kadın- Doğum uzmanı olarak görev yapan Dr. Mete Hakan Karalök, hastane otoparkında bacağından tabancayla vuruldu.

Mesai bitiminde dün akşam hastaneden çıkan Dr. Karalök, otoparktaki otomobiline binmek isterken bacağında acı hissederek sendeledi. Ne olduğunu anlamayan Dr. Karalök, yerde kanı gördükten sonra yaralandığını fark ederek arkadaşlarından yardım istedi. Çevrede bulunanlar da ?Sıkanı yakalayın'' diye seslenen Karalök'e ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı. Boynundaki kravatı Dr. Mete Hakan Karalök'ün bacağına bağlayan meslektaşları daha sonra kucaklayarak acil servise götürdü.

Elinde röntgen dosyası bulunan Yağcı, doktora ateş etmediğini savunurken, ?Tabanca belimdeydi, rahatsız edince çıkartıp diğer tarafa almak istedim. Ben birini mi vurdum?'' diye konuştu. Doktorun yaralandığını görerek otoparka gelenlerin saldırmak istemesi üzerine Yağcı ekip ekip otomobiline bindirilen Tanju Yağcı, Bakırköy Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu'na götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber