Simav'da Kooperatif Yöneticilerine bilgilendirme toplantısı

Kütahya’nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren tarımsal ve sulama amaçlı kooperatif yöneticileri için bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2013 22:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Simav'da Kooperatif Yöneticilerine bilgilendirme toplantısı

Kütahya'nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren tarımsal ve sulama amaçlı kooperatif yöneticileri için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Simav Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına ilçede faaliyet gösteren 22 sulama kooperatifi ile 53 tarımsal amaçlı kooperatif yöneticisi katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda kooperatif yöneticilerine Kütahya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden gelen kooperatiflerden sorumlu Halit Şen, Azize Uslu, Simav Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ali Ceylan ile kooperatiflerden sorumlu tekniker Mehmet Akçay tarafından yönetim ve denetim kurullarının tutmakla sorumlu oldukları defterler, genel kooperatif konuları, ortaklık giriş ve çıkışlarına ilişkin yasal hükümler detaylarıyla birlikte anlatıldı. Konuşmacılar kooperatif yöneticilerine bu hususlara dikkat etmelerini ve titiz davranmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber