Konya SMMM odasında e-fatura ve e-defter semineri

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasında, "E-Fatura ve E-Defter" konularında bilgilendirme semineri düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2013 19:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Konya SMMM odasında e-fatura ve e-defter semineri

Seminerin açılış konuşmasını yapan Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, bilgi verilecek konunun güncel olduğunu söyledi. Turan, "Tahmin ediyorum ki, zamanla bütün firmalar bu sisteme geçecek. Bu konu şuanda bizlere bir iş yükü gibi görünüyor fakat sistemin oturmasıyla birlikte BA-BS gibi uygulamalarda yürürlükten kalkacaktır. Biz Konya olarak bu konuda şanslıyız. Uğur Doğan bizi kırmayarak ikinci kez bu konuda bilgilendirme yapıyor. Bilgilendirmenin ilkini odamız tarafından Antalya'da düzenlediğimiz Anadolu Odaları Eğitim seminerimizde gerçekleştirmiştik, ikincisini de bugün gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda web sitemiz üzerinden de canlı yayınlayarak imkan bulup gelemeyen meslektaşlarımıza seminerimizi ulaştırmaya çalışıyoruz. Seminer sunumlarını ve video görüntülerini daha sonra oda web sitemizde yayınlayacağız" dedi.

Seminer sunumu, Gelir İdaresi Daire Başkanı Uğur Doğan, Gelir İdaresi Başkanlığı Daire Müdürü Yalçın Tercan ve özel bir firmanın muhasebe müdürü İsmail Polat tarafından yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber