Siirt'te masa tenisi turnuvası yapıldı

Siirt'te, özel bir okul tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasının 5.'si yapıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2013 22:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Siirt'te masa tenisi turnuvası yapıldı

Siirt'te, özel bir okul tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasının 5.'si yapıldı.

Okulun konferans salonunda düzenlenen turnuvada veliler arasında kura yapılarak aday eşleşmeleri yapıldı. Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın da katıldığı turnuvada amaçlarının veliler arasındaki dayanışmayı sağlamak olduğunu belirten Siirt özel okul müdürü Abdurrahman Dülger, kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi için her yıl çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek velilerle bir araya geldiklerini söyledi.

Bu yıl düzenlenen turnuvanın 5.'si yapıldığını kaydeden Dülger, "Velilerimizle her yıl bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerle bir araya geliyoruz. Velilerimizle turnuva öncesi kahvaltıda buluştuk. Veli ve ailelerinin de katıldığı etkinlik masa tenisi ile devam etti. Gayet büyük bir heyecanla geçen turnuvadaki maksadımız veliler arasındaki dayanışmayı sağlayıp kardeşlik hukukumuzu ilan etmektir. Geçtiğimiz yıllarda da yapılan bu tür etkinliklerde aileleri de davet ederek kaynaşmayı sağladık. Bu tür etkinlikleri artırarak devam etmeyi hedefliyoruz. Bugünkü masa tenisi turnuvası 2 set şeklinde yapılarak, ilk dörde giren katılımcılara da plaket verilecektir" dedi.

Turnuvaya bir veli aynı zamanda bir vali olarak da katıldığını belirten Siirt Valisi Ahmet Aydın ise, bu tür sosyal etkinliklerin şehre renk kattığını ifade ederek, kaynaşma ve dayanışma kültürünü de artırdığını söyledi. Büyük bir çekişme içinde geçen yarışmada Mesut Uğurlu 1'inci olurken, Siirt Valisi Ahmet Aydın ise 2'nci oldu. Kayhan İnam 3'üncü, Dağıstan Uğur ise 4'üncü oldu.

Turnuva, plaket töreniyle sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber