Suat Kılıç'ın kayınpederinden iddialarla ilgili açıklama

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Aralık 2013 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BASIN AÇIKLAMASI

Sayın Kamuoyunun Dikkatine,

Bazı gazetelerde ve internet sitelerinde hakkımda haksız, hukuki dayanaktan yoksun ve herşeyden önemlisi gerçek dışı birtakım iddia ve iftiralarda bulunulmuş olup, bunun üzerine açıklama yapma zorunluluğum doğmuştur.

Hakkımda Aydınlık, Sözcü ve Hürriyet Gazetelerinde yer alan, 112 acil servislerini inşa eden müteahhitleri, Ferşat Grup sahibi Oktay Ferşat ile birlikte dolandırdığım iftirasını esefle öğrenmiş bulunmaktayım.

Bu iftira metinlerini düzen şahıslar hakkında yüce yargı karşısında da hesap sorulacağından kimsenin şüphe duymamasını temenni ederim.

Bu aşamada cevabi olarak, aşağıda maddeler halinde birtakım açıklamalarda bulunacağım.

1- Ben iddia edildiği gibi Oktay Ferşat'ın ortağı değil, aynı gurubun ayrı bir projesi (Osmanlı Şehri İnşaası) için, 5 ay boyunca ücretli olarak şirket bünyesinde çalıştım ve Mayıs 2013 tarihinde de ayrıldım.

2- Ne bu dönemden önce, ne bu dönemde, ne de bu dönemden sonra hiçbir surette Suat Kılıç adını kullanarak, tarafımca herhangi bir sözleşme imzalatılmamış, herhangi bir müteahhide herhangi bir taahhütte bulunulmamıştır.

3- Şirketten alacağı olan kişiler anılan basın organlarını kullanarak, hadiseyi başka bir yöne çekme gayretindedirler.

4- Şahsım hakkında dile getirilen iddialar bütünüyle gerçek dışıdır.

5- Hakkımda çıkan asılsız haberlerde, olaylarla hiçbir ilgisi ve bilgisi bulunmamasına rağmen, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat KILIÇ'ın adının geçmesinden ötürü derin bir üzüntü duymaktayım.

Kamuyu ve vicdan sahibi kimselere saygıyla duyurulur.

Ali YÜKSEL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber