Meclis TV 23 nisan'dan internet üzerinden yayına başlıyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Nisan 2006 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

23 Nisan 2006 Pazar günü saat 14.00'te TBMM Genel Kurulu'nun 23 Nisan'da yapılacak 'Özel Gündemli Toplantısı' ile birlikte ilk naklen yayın gerçekleştirilecek. TBMM Genel Kurulu'nun canlı yayınına, www.tbmm.gov.tr adresinden tüm internet kullanıcıları ulaşabilecek.

İnternet yayıncılığının habercilik alanında artan etkinliğine paralel olarak TBMM Genel Kurul çalışmalarının internetten izlenebilmesi için bir süredir devam eden çalışmalar tamamlandı.

Meclis TV'den 10 Aralık 1994 tarihinden bu yana canlı olarak yayınlanan TBMM Genel Kurul çalışmaları aynı anda internet kullanıcıları tarafından da izlenebilecek.

23 Nisan 2006 Pazar günü saat 14.00'de TBMM Genel Kurulu'nun 23 Nisan'da yapılacak 'Özel Gündemli Toplantısı' ile birlikte ilk naklen yayın gerçekleştirilecek. TBMM Genel Kurulu'nun canlı yayınına, www.tbmm.gov.tr adresinden tüm internet kullanıcıları ulaşabilecek.

Teknik çalışmaları tamamlanan internet yayını ile Genel Kurul çalışmalarının hızlı bir şekilde halka ulaştırılması hedefleniyor.

TBMM içerisinden http://tbmm.intranet'ten izlenebilecek olan Genel Kurul çalışmalarını, Meclis dışındaki internet kullanıcıları, TBMM'ye ait resmi web sitesi www.tbmm.gov.tr adresinde oluşturulacak link aracılığıyla takip edilebilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber