Yalovalı raketler turnuvaya damgasını vurdu

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 'minik yıldız en iyi 8'ler maçları İstanbul Tozkoparan Spor Salonu'nda yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2013 18:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yalovalı raketler turnuvaya damgasını vurdu

Geçen yıl Türkiye Şampiyonası'nda ilk 8'e giren sporcuların yarıştığı turnuvada minik bayanlar müsabakalarında Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Çiğdem Köse, oynadığı maçlarda 5 galibiyet 2 mağlubiyet alarak turnuvayı 1. sırada tamamladı. Yine Yalovalı Aybala Koçal, yaptığı maçlarda 5 galibiyet 2 mağlubiyet alarak turnuvayı averajla 3. sırada tamamladı.

Minik erkekler müsabakalarında ise Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Bilal Selim Tok oynadığı 7 maçın tamamını kazanarak turnuvayı namağlup olarak 1. sırada kapadı.

Minik erkeklerde bir diğer sporcusu Tugay Yılmaz ise, 7 maçın 6'sını kazanarak tek mağlubiyetle turnuvayı 2. sırada bitirdi. Yıldız erkeklerde yarışan Yalovalı sporcu Umut Emre Başsan oynadığı 7 maçta 3 galibiyet alarak turnuvayı 6. sırada kapattı.

Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı Antrenörü Kadri Kocacenk, milli takım açısından çok önemli olan bu turnuvadan şampiyonluklarla dönmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber