Barajda kaybolan iki kişi bulunamadı

Adana'da Seyhan Baraj Gölü'nde kayığın batması sonucu kaybolan iki kişi bulunamazken, şiddetli rüzgar nedeniyle arama çalışmalarına ara verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2013 23:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Barajda kaybolan iki kişi bulunamadı

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Adnan Menderes Bulvarı yakınlarındaki ada denilen yerden Seyhan Baraj Gölü'nü kullanan 5 kişi, karşı taraftaki balık çiftliğine gitmek istedi. Ancak aşırı rüzgar nedeniyle kayık alabora oldu. Bunun üzerine 2 kişi göle batarken 3 kişi yüzerek hayata tutunmaya çalıştı. Bu arada şahısları gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen Su Altı Grup Amirliği, kıyıdan yaklaşık 400 metre açıktaki 3 kişiyi kurtardı. Kayığın batması sonucu su yüzeyinde kalmayı başaran ve ekiplerce kurtarılan Ahmet Kocabey'in (44) Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde, Hacı Osman Gönen (53) ve Suriye uyruklu olduğu belirtilen Rabi Akkor'un (33) ise Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde tedavileri sürüyor.

Kayıp olan iki kişinin bulunması için ise su altı ekipleri yaklaşık 4 saat çalışma yapmasına rağmen bir sonuç alamadı. Aşırı rüzgar olduğu için arama şartları zorlaşınca, polis çalışmalara ara vermek zorunda kaldı. Kaybolan kişilerin aranması için hava şartlarının düzelmesinin bekleneceği öğrenildi.

Ayrıca kayıp kişilerden birinin adının Tarık olduğu, diğerinin ise Turgut Canlı olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber