Karadenizli esnafın karla mücadelesi

Tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da da etkili olan kar yağışı esnafları da olumsuz yönde etkilerken, bir restoran karlı havada da müşterilerine motosikletle servis yapabilmek için ilginç bir yöntem geliştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2013 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karadenizli esnafın karla mücadelesi

Ordu'da bir restoran, karlı havada da müşterilerine servis imkanı sunmak için motosikletlerinin lastiğine kardan kaymasın diye halat ve zincir sardı. Bu görüntüleri vatandaşlarında dikkatini çekerken, restoran yöneticilerinden Cevdet Aktaş, yaz ayında hizmet ettikleri müşterilere kışında hizmet etmek zorunda olduklarını belirterek, "Müşterilerimiz ile biz bir bütünüz. İyi havada da kötü havada da biz bir bütünüz. İyi havada ne hizmet veriyorsak kötü havada da bu şartlarda oralara ulaşmaya çalışıyoruz. Fakat normal şartlarda ulaşılmıyor. Ben 'Ne yapalım diye düşündüm'. Nasıl servis elemanlarımız motorla kaymadan servisi ulaştırabilir diye. Aklıma araçlardan esinlenerek hırdavatçıdan zincir aldım. Zinciri telle beraber sardık. Bir tur attık baktık güzel oldu sonra öne ve arkaya da yaptık. Zincir bulamadığımız zaman elemanımız halatı sardı. Halat sistemi de güzel oldu. Bir şey bulmuş olduk" dedi.

Servis elemanı Atanur Bulut ise, "Lastiğimize halat bağlayarak servislerimize hizmetimize devam ediyoruz. Motorumuz artık karda bile kaymıyor. Her türlü ulaşıma devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber