Eksi 10 derecede sokakta yaşıyor

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yaklaşık 2 seneden beri sokakta yatan özürlü vatandaş, yetkililerin ilgisizliğinden yakındı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2013 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eksi 10 derecede sokakta yaşıyor

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yaklaşık 2 seneden beri sokakta yatan özürlü vatandaş, yetkililerin ilgisizliğinden yakındı.

Vakkas Gündüz (65) isimli vatandaş, geceleri havanın eksi 10 dereceyi bulduğu sokaklarda yaşıyor. Vakkas Gündüz, daha önceleri otelde yattığını belirterek, "Otel, belediye tarafından yıkıldı. Kimsem yok değil, var ama bakmıyorlar. Soğukta kalıyorum. Sabaha kadar ayakta bekliyorum. Oturursam uyurum bir daha uyanamam diye korkuyorum. Kimse bana bakmıyor. Kaymakamlığa dilekçe yazdım cevap alamadım. Allah aşkına biri beni duysun beni bir yere götürsünler" dedi.

Bir vatandaş ise, "Vakkas Gündüz özürlü. Doğanşehir Belediye Pasajı'nda kalıyor. Belediyenin tam karşısı, başkan görmüyor. Emniyet Müdürlüğü'ne 10 metre mesafede emniyet görmüyor. Kaymakamlığa 150 metre mesafede, kaymakam görmüyor. Ne olacak bu vatandaşın hali. Şanlıurfa'da eşekleri kurtaran kişiler bu vatandaşı da görsün. Bu vatandaş soğuktan mı ölecek" diyerek tepki gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber