Yuvacık Bilgi Evi'nden örnek ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime büyük destek veren projesi bilgi evleri yerli malı haftasını unutmadı. Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında tüm okullarda kutlanan Yerli Malı Haftası dolayısıyla Yuvacık Bilgi Evi öğrencileri Saraylı Sevgi Evi Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2013 11:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yuvacık Bilgi Evi'nden örnek ziyaret

Bilgi evi öğrencileri evlerinde hazırladıkları yiyecekleri de yuvada yaşayan arkadaşlarına ikram etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin 12.'sini Yuvacık'ta hizmete açtığı bilgi evi öğretmenlerinin eşliğinde gerçekleşen ziyarette, haftanın özelliğine uygun olarak, yerli malı tüketim bilincinin arttırılması vurgulandı. Yuvada kalan çocuklar yaşıtlarının yaptığı ziyaretten çok mutlu olurken, karşılıklı olarak arkadaşlık, paylaşma ve yardımlaşma erdemlerini pekiştirdiler. Saraylı Sevgi Evi çocukları, ziyaretçilerini hoş anılar ve yüzlerindeki gülümse ile uğurladılar.

Kocaeli genelinde 12 noktada hizmet veren bilgi evleri, hayata geçirdikleri projeler ile öğrenci ve velilerden yoğun ilgi görüyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren bilgi evleri öğrencileri pek çok özel eğitim alarak hayata en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Bilgi evlerine devam eden çocukların; İngilizce, satranç, değerler eğitimi, tiyatro, karikatür, edebiyat kulüpleri aracılığıyla sanatsal yeteneklerinin keşfedilmesi sağlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber