TİSK Genel Başkanlığına Kudatgobilik yeniden seçildi

Türkiye işveren Sendikaları Konfederasyonunun (TI·SK) Yo¨netim Kurulu Bas¸kanlıgˆına Tugrul Kudatgobilik, yeniden seçildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2013 21:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TİSK'in açıklamasına göre, 25. genel kurul gerçekleşti ve Tuğrul Kudatgobilik TİSK'in Yönetim Kurulu Başkanlığına 4. kez yeniden seçildi.

Yonetim Kurulu Bas,kan Vekilliklerine de Erol Kiresepi ile Ozcan Ozenbay'ın getirildiği genel kurulda, yeni yönetim kurulu şu üyelerden oluştu:

"Ertan I.ren, Ahmet Hilmi Eren, Bekir Burak Uyguner, Necdet Buzbas,, Ali Cuneyt Arpacıoglu, I.lhan Adiloglu, Rıza Kutlu Is,ık, Erhan Polat, Erol Kiresepi, Tugrul Kudatgobilik, Cenk Yoney, Mehmet Betil, Yagız Eyuboglu, Rahmi Cıbıroglu, Bulent Uzumcu, Ozcan Ozenbay, Nevzat Seyok, Sinan Abes,, Nadir Yuruktumen, Zekai Erez, Atilla Ahmet Silahtaroglu, Adnan C,ic,ek."

Denetleme Kuruluna Feridun Uzunyol, Ozcan Aydilek, Aydın Fethi Baytan, Disiplin Kuruluna da Kemal Dogansel, Haydar Kurt, Unsal Hekiman, Kamil Eser, Selahaddin Bitlis seçildi.

Açıklamada, Kudatgobilik'in 25. genel kurul ve sec,im sonuc,ları ile ilgili s,u gorus,lerine yer verildi:

"Turk sanayinin yeni bir atılım yapma mecburiyetinde oldugu bir devrede TI.SK c,ok genc, ve dinamik bir yonetim kuruluna kavus,mus,tur. Turkiye Tekstil Sanayii I.s,verenleri Sendikasından Ozcan Ozenbay'ın ve Turkiye Kimya, Petrol, Lastik ve Plastik Sanayii I.s,verenleri Sendikasından Erol Kiresepi'nin bas,kanvekillikleri c,alıs,malarımıza buyuk katkı saglayacaktır. Aynı s,ekilde Yonetim Kurulumuz yüzde 70 oranında degis,mis,, c,ok dinamik bir yapı ortaya c,ıkmıs,tır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber