Emin artık fidanlarda yaşayacak

16 Aralık 2012’de Çanakkale’de motorsiklet ile geçirdiği kazada 28 yaşında hayatını kaybeden Emin Kekreli adına ailesi ve arkadaşları Ege Orman Vakfı ile birlikte Çeşme-Ildırı’da koru oluşturdu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2013 12:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emin artık fidanlarda yaşayacak

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Yüksekokulu Seyahat İşletmeciliği bölümü 4. sınıf öğrencisi Emin Kekreli adına Sevgi Şeren önderliğinde başlatılan ağaçlandırma kampanyasında kısa sürede bin fidana ulaşıldı.

Çeşme-Ildırı ağaçlandırma sahasında oluşturulan "Emin Kekreli Korusu"nda Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Emin'in annesi ve babası Akide-Fikret Kekreli, abisi Fatih Kekreli ve yakınlarının katılımı ile fidan dikim töreni düzenlendi.

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, ağaçlandırma sahası hakkında teknik bilgi verdi. Ağaçlandırmanın İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile sürdürüldüğünü belirten Gençol, "Genç yaşta yitirdiğimiz Emin için oluşturulan bin fidanlık koru ile Emin bin fidanda yaşayacak." dedi. Gençol, "Yitirdiklerimizi fidanlarda yaşatma düşüncemize sahip çıkan doğaseverlere şükranlarımızı sunuyoruz." diyerek Emin'in annesi ve babası Akide-Fikret Kekreli ve abisi Fatih Kekreli'ye plaket takdim etti.

Duygusal anlar yaşayan Kekreli ailesi katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Gözyaşlarını tutamayan anne Akide Kekreli oğlu Emin'in fidanlarda yaşayacağını söyledi. Tören sonunda fidanlar Emin Kekreli anısına dikildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber