Gümrük memuru operasyonunda 5 kişi daha tutuklandı

Operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen Nahçivan gümrük müdürünün de aralarında bulunduğu 6 kişiden 5'i tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2013 10:18, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Gümrük memuru operasyonunda 5 kişi daha tutuklandı

Iğdır'da düzenlenen operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen Nahçivan Gümrük Müdürü Mir Muhammed Seyidov'un da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonda gözaltına alınan Nahçivan Gümrük Müdürü Mir Muhammed Seyidov ile M.Ö, B.G, A.E ve H.Ö, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Iğdır Kapalı Cezaevine gönderildi. A.U. adlı kadın ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Gözaltındaki 7 kişinin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Iğdır, İstanbul, Gaziantep ve Artvin'de 2 yıllık teknik takip sonucu 16 Aralık'ta belirlenen adreslere düzenlediği operasyon kapsamında Nahçivan Gümrük Müdürü Mir Muhammed Seyidov ile Dilucu Sınır Kapısı çalışanlarının da aralarında bulunduğu 7'si gümrük memuru, 18 kişi gözaltına alınmış, operasyonda 130 bin dolar, 50 bin lira, 1 ruhsatsız silah ve çok sayıda belge ele geçirilmişti.

Gözaltına alınanlardan 5 kişiden 4'ü 17 Aralıkta çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış, biri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Iğdır'daki gümrük operasyonunda 4 kişi tutuklandı Nahçıvan Gümrük Müdürü, Kars'ta gözaltına alındı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber