Fatma Nur'un sırasını çiçek ve fotoğrafı doldurdu

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, bir evin bahçesine ait duvarın çökmesi sonucu 10 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2013 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fatma Nur'un sırasını çiçek ve fotoğrafı doldurdu

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, bir evin bahçesine ait duvarın çökmesi sonucu 10 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Cırıt Meydan Mahallesi Uğurlu Sokak'ta bir evin bahçesine ait duvarın çökmesi sonucu, o anda oradan geçmekte olan Fatma Nur Şahin (10) çöken duvarın altında kalarak ağır yaralandı. Çevredekilerin olayı fark etmesiyle durum, 112 sağlık ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Fatma Nur Şahin'i olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan küçük kız, durumunun ağır olması nedeniyle ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği sırada, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DUVARIN ALTINDA KALARAK ÖLEN ÖĞRENCİNİN SIRASINI ÇİÇEK VE FOTOĞRAFI DOLDURDU

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, bir evin bahçesine ait duvarın çökmesi sonucu hayatını kaybeden Fatma Nur Şahin'in okuldaki sırasını çiçekler ve fotoğrafı doldurdu.

Cırıt Meydan Mahallesi Uğurlu Sokak'ta bir evin bahçesine ait duvarın çökmesi sonucu, duvarın altında kalan Fatma Nur Şahin'in 5/B sınıfında oturduğu sırası boş kalırken, oturduğu sıraya çiçek ve fotoğrafı konuldu.

Şahin'in sınıf arkadaşları yaşanan ölüm olayıyla ilgili üzüntülerini dile getirirken, onun çok çalışkan bir öğrenci olduğunu ifade etti.

Şahin'in cenazesi yakınları tarafından Besni Devlet Hastanesi morgundan alınarak Aktepe (Haraba) köyünde toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber