PTT'den 'Alo Post' hizmet hattı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2006 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana PTT Başmüdürü Mahmut Akbal, Kapıdan Kapıya Teslim Servisi (KKTS) hizmetinin daha yaygın hale gelmesi için 169 numaralı Alo Post hizmet hattının 20 ilde daha bugün faaliyete geçtiğini söyledi.

Akbal, düzenlediği basın toplantısında, daha önce 6 ilde uygulanan 169 Alo Post hizmet hattının bugün, Adana, Eskişehir, Antalya, Balıkesir, Aydın, Denizli, Manisa, Mersin, Kahramanmaraş, Muğla, Tekirdağ, Erzurum, Trabzon, Zonguldak, Hatay, Samsun, Gaziantep, Isparta, Diyarbakır ve Malatya olmak üzere 20 ilde daha faaliyete geçtiğini söyledi.

KKTS hizmetinin daha da yaygın hale gelmesi için yurt çapında bu uygulamaya geçildiğini kaydeden Akbal, bir postayı şehir içinde 4 saatte, şehir dışında ise 1 günde ulaştırabildiklerini ifade etti.

Sadece Büyükşehir Belediyesi olan iller arasında kargo hizmetinin verildiğini hatırlatan Akbal, "Hizmet ile Adana'nın bir noktasından diğer noktasına 4 saat içinde verilen malzemeyi ulaştırıyoruz. Malzemenin verilmesinden 1 gün sonra ise şehir dışına ulaştırıyoruz. Adana şehir merkezindeki vatandaşlarımız 169 no'lu Alo Post Hizmet Hattı'nı arayarak kargolarını teslim etmek için görevlilerimizi çağırabilirler" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber