Adanalılar İstanbul'da buluşuyor

İstanbul’daki Adana Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret ederek, 18 Ocak'ta düzenleyecekleri Adanalılar Gecesi'ne davet etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2013 20:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adanalılar İstanbul'da buluşuyor

İstanbul'daki Adana Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u ziyaret ederek, 18 Ocak'ta düzenleyecekleri Adanalılar Gecesi'ne davet etti.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Adanalılar Gecesi" bu yıl yine İstanbul Sheraton Oteli'nde Adanalıları bir araya getirecek. 18 Ocak'ta yapılacak olan "Adanalılar Gecesi" kapsamında AKDD Başkanı Haluk Ekinci ve beraberindekiler

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti.

Haluk Ekinci, ziyarette yaptığı açıklamada, "Sayın valimizin geçen yıl bize verdiği destekten dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu yıl 18 Ocak'ta Sheraton Otelde yapacağımız Adanalılar Gecesine kendisini davet ediyoruz. Sayın valimizin Adana için yaptıkları hizmetleri İstanbul'dan takip ediyor ve gerçekten çok duygulanıyoruz" dedi.

Vali Coş ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirirken İstanbul'da bulunan Adanalıların bu dernek çatısı altında toplanmalarının önemli olduğunu ifade etti. Coş, "İstanbul gibi büyük bir metropol kentte Adanalıların bir araya gelerek bir birlerine sahip çıkması gerçekten takdire şayan bir olay. Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri 'Adanalılar Gecesi' İstanbul'a damgasını vuruyor. Bu derneğimizin yaptığı sosyal toplum projeleri Türkiye'de ses getiriyor, bu da bize gerçekten çok gurur veriyor. 18 Ocak'ta yapılacak olan Adanalılar Gecesi'ne katılmaktan büyük bir mutluluk duyacağım" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber