Marketçinin gasp edildiği iddiası

Konya'da market işleten bir kişinin iş yerini kapatıp evine doğru giderken kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından gasp edildiği iddia edildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2013 08:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Marketçinin gasp edildiği iddiası

Konya'da market işleten bir kişinin iş yerini kapatıp evine doğru giderken kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından gasp edildiği iddia edildi.

Olay, saat 02.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi İsmail Kaya Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, marketini kapatan Ali K. (43) evine doğru gittiği sırada kimliği belirlenemeyen iki kişi yanına gelerek sigara yakmak için ateş istedi. Marketçi ateşinin olmadığını söylemesi üzerine şüpheliler Ali K'nin yüzüne biber gazı sıkarak boynundaki çantayı alıp olay yerinden kaçtı. Gözleri yanan marketçi evine giderek eşi Cemile K'den yardım istedi. Marketçi ve eşi hemen polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis market içinde ve yakınlarında inceleme yaptı. Yapılan incelemeler sonucu polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Marketçi Ali K, iş yerinden çıktıktan sonra evine doğru gittiğini belirterek, "Karşımdan iki kişi geliyordu, ben de normal kaldırımdan yürüyen insanlar olarak değerlendirdim. Sonra kısa boylu olan benden ateş istedi. Ateşim yok dedim, daha sonra bana biber gazı sıkarak boynumda asılı olan çantamı alarak kaçtılar. Çantamın içerisinde kimliğim, kasadan aldığım 5 bin TL ile ruhsatlı silahım vardı" diyerek olayı anlattı. Marketçi Ali K. olay yerine gelen polislerle birlikte ifade vermek üzere Cumhuriyet Polis Merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber