Mühendis olacak öğrencilerden muhteşem konser

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Müzik Kulübü öğrencileri tarafından Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Konseri gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2013 19:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mühendis olacak öğrencilerden muhteşem konser

Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu'nda gerçekleşen konsere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı, Karabük İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan, Üniversite Akademik ve İdari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Karabük Üniversitesi öğrencisinin bir özelliği de bu geceden de anlaşılacağı gibi kendi alanı dışında sosyal ve kültürel faaliyetlerde olması diyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı; " Üniversitemiz öğrenci inisiyatifinin ön planda olduğu bir üniversitedir. Bu akşam Müzik Kulübü öğrencilerimizde bunu bir kere daha kanıtlamış oldular. Üniversitemiz öğrencilerinin her alanda başarıya imza atmış olduğu gibi müzik alanında da bu gece bu başarıyı göstermiştir. Değerli Müzik Kulübü öğrencilerimizin sunmuş olduğu bu güzel konser için yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Engellerin üniversitede engel olmadığının kanıtı olan Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü Öğrencisi görme engelli Ahizer Özbek'te gecenin en duygusal şarkısı olan ' Neredesin Sen' adlı parçayı söyleyerek dakikalarca dinleyicilerin alkış yağmuruna tutuldu. Konser veren öğrencilerin sadece biri müzik bölümünde okuyan öğrenci olup, diğer 15 öğrenci ise Mühendislik Fakültesi'nin çeşitli bölümlerinden olması tüm dinleyicilerin dikkatini çekti.

16 sanatçının 15 parça seslendirmesiyle konser son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber