Başarılı polisi esnaf unutmadı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde çalışmalarından dolayı geçen ay ödüle layık görülüp altın hediye edilen Emniyet Komuta Kontrol Merkezinde (EKKM) görevli polis memuru Halil Karagöz’e esnaf tarafından da çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2013 11:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başarılı polisi esnaf unutmadı

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü, başarılı çalışmalarından dolayı polis memuruna altın hediye etmiş, altını ise Kahta İlçe Emniyet Müdürü Ercan Eser takdim etmişti. Haberi gazeteden okuyan esnaf da başarılı polise çeşitli hediyeler verdi. Kahta'daki bir lokanta işletmecisi, polis memuru ve ailesine akşam yemeği verirken, bir mağaza sahibi de polis memuruna elbise hediye etti. Polis memuruna hediye paketini takdim eden mağaza sahibi Salih Yılmaz, polis memurunun gayretlerini takdirle karşıladıklarını ifade ederek, kendisine bir hediye paketi hazırladıklarını söyledi.

Kahta İlçe Emniyet Müdürü Ercan Eser ise polis memuru Halil Karagöz'ün başarısını takdir etmenin yanı sıra esnafın da polisine sahip çıkıp onları mutlu etmesini takdirle karşıladıklarını söyledi. Bu ve buna benzer şeylerin maddiyatla ölçülemeyeceğini söyleyen Eser, "Hediye alma düşüncesi bile her şeye bedeldir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber