Elinden alınan kızını tekrar istiyor

Gaziantep’te yaşayan ve sahte nikahla evlendirildikten sonra bu evlilikten bir kız çocuğu olan kadın elinden alınarak yuvaya verilen kızını tekrar istiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2013 23:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Elinden alınan kızını tekrar istiyor

Gaziantep'te yaşayan Cemile Zehir, 2004 yılında sahte nikahla evlendirildiğini ve kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla kızının elinden alındığını söyledi. Zehir, yetkililere seslenerek elinden alınan kızının tekrar kendisine verilmesini istediğini belirterek, "Gaziantep'te yaşıyorum. Bir kızım var. 2004 yılında sahte bir nikahla evlendirildim. Bu evlilikten bir kızım oldu. Kızıma şiddet uyguladığım iddiasıyla ve akli dengesinin yerinde olmadığı iddiasıyla 4 Kasım 2013'te çocuğum kaldığımız yuvadan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından alındı. Olay yerine yetkililer geldi ama olayla ilgili gerekli inceleme ve dinlemeyi yapmadı. Çocuğum alıp götürüldükten sonra psikiyatri tedavisi altına alındı. Bu tedavilerden biz olumlu sonuç aldık. Ama yapılan ihbar doğru değildi. Asılsız bir ihbarla ben ve kızım mağdur olduk. Ayrıca öğrendiğim bilgilere göre adıma sahte yeşil reçeteler düzenlendi. Bu reçetelerle hiçbir şekilde alakam yoktur. Ayrıca hukuka uygun olmayan evraklarla sahte muayeneler gözüküyor. Bunlarla ilgili yasal işlemi başlattım. Devamını da yapacağım ama yetkililerden hiçbir şekilde yardım görmedim. Yardım elini uzatmadı. Yardım edeceğini beyan etmesine rağmen yetkililer beni dinlemedi" iddialarında bulundu.

Cemile Zehir, kızının yuvada kanuna aykırı bir şekilde kaldığını ileri sürerek, "Çocuğum yuvada kanuna aykırı bir şekilde durmaktadır. Bunlarla ilgili yasal işlemin başlatılmasını ve yetkililerin görevini yapmasını rica ediyorum. Çocuğumu tekrar istiyorum. Çünkü çocuğum orada gözetim altında ve sosyal hayatı da engelleniyor. Çocuğumun orada kalması için hiçbir sebep yoktur. Çocuğuma bakabilecek ekonomik yeterlilikteydim. Zaten çocuğuma ben bakıyordum" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber