2013 yılı istişare toplantısı yapıldı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2013 yılı son istişare toplantısını gazetecilerle gerçekleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2013 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
2013 yılı istişare toplantısı yapıldı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2013 yılı son istişare toplantısını gazetecilerle gerçekleştirdi.

Bahçeci, 2013 yılının Kırşehir açısından yatırım yılı olduğunu belirtti.

Yemekli gerçekleşen toplantıda konuşan Yaşar Bahçeci, "Kent parkı,Cacabey meydanı, Otogar projelerinin çoğu tamamlanarak açılış aşamasına getirildi. Hizmet süremiz boyunca hep birlikte istişare halinde hareket ettik. Siyaset yapmayı görev bilinci içerisinde daima ikinci planda tutarak önemli bir duruş sergilemeye çalıştık.

Kırşehir'de hiçbir zaman gerilimin taraftarı olmadık. Biz Kırşehir halkına hizmet edebilme yatırım götürme noktasında çalışmalar yapmaktayız. Belediye Başkanlığı adaylığı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk üç şehir arasında adımızı açıklaması kendisinin bizlere ve Ahiliğe verdiği önemden kaynaklanmaktadır.

Kırşehir adına hiçbir şey yapmayan insanların ortak menfaatlerimize zarar veren yaklaşımlarına artık dur diyebilmeliyiz. Kırşehir Belediyesine kurumsal bir kimlik kazandırırken, 5 yılda yatırım üstüne yatırım yaparak vaad ettiğimiz projelerinde dışına çıkma başarısını gösterdik.

Güzelliklere daha da yatırım ekleyerek Kırşehir'in çırasını yükseltme gayesi içerisindeyiz. Yatırım getirme noktasında asla ürkek davranmadık şuanda da davranmayacağız. Sandık bizler için harman zamanı ne ekersek onu biçeriz. İnanıyorum ki Kırşehir'e güzel şeyler yaptık. Bu noktada bizlerle istişare halinde olarak çalışmalarımıza destek vererek görmediğimiz noktaları görmemizi de sağladınız hepinize teşekkürü borç bilirim" şeklinde konuştu.

Toplantıya belediye başkan yardımcıları ile birlikte AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber