Okul servisi kaza yaptı

Kars’ta bir okul servisi ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 23 öğrenci hafif şekilde yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2013 22:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okul servisi kaza yaptı

Kars'ta bir okul servisi ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 23 öğrenci hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Dağpınar beldesinden Kars'a öğrenci taşıyan 36 M 1094 plakalı minibüs, henüz sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen kamyona çarptı. Kazada okul servisinde bulunan P.A., A.E., H.A., S.E., S.B., D.Y., O.E., V.Ö., S.E., U.E., H.S., S.S., M.Ö., B.V., E.İ.E., C.A., M.A., Ç.A., M.V., B.S., D.E.S., H.E. ve S.A. adlı öğrenciler çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılardan 19'u Kars Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, 4'ü Kafkas Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Öğrencilerin Kars Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi taşımalı olarak getirildiği ve bu okulların öğrencileri olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber