Gençlik Meclisi'nde yoğun mesai

Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisi, yeni katılan üyelerine yönelik gönüllü oryantasyonu toplantısı yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2013 23:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gençlik Meclisi'nde yoğun mesai

Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisi, yeni katılan üyelerine yönelik gönüllü oryantasyonu toplantısı yaptı.

Bursa Kent Konseyi Erguvan Salon'da düzenlenen gönüllü oryantasyonu toplantısına BKK Başkanı Semih Pala, BKK Genel Sekreter Yardımcısı Murat Başlar ve Gençlik Meclisi üyeleri katıldı. Türkiye'ye örnek çalışmalar yaptıklarının altını çizen Pala, BKK bünyesinde Kadın, Gençlik, Engelli ve Çocuk meclisleri ile 30 çalışma grubu bulunduğunu söyledi.

Farklı dünya görüşüne sahip insanlara söz hakkı verdiklerini hatırlatan Pala, "Gençlerimize fikir ve düşünce dayatmıyoruz. Hatta farklı olmalarını istiyoruz. Farklı görüşlere sahip olmak zenginliğimizi gösterir, ancak medenice oturup konuşulabilmeliyiz. Kavga ve sert tartışma ortamlarına girerek kendimizi yıpratmamalıyız." dedi. Gençlerin BKK Gençlik Meclisi faaliyetlerine katılmalarını önemsediklerini anlatan Pala, "Gençlerin rahatça bir araya gelebileceği, düşüncelerini özgürce ifade edebileceği, fikirlerini hayata geçirebileceği ortamları hazırlıyoruz. Gençlere herhangi bir düşünce dayatmıyoruz. Sadece bir işe kalkışırken büyüklerine danışmalarını tavsiye ediyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra BKK Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Ahmet Can Üneş ve Projeler Çalışma Grubu Temsilcisi Gökay Burak Kuloğlu'nun koordinasyonunda atölye çalışmalarına geçildi. Atölye çalışmalarında Bursa Kent Konseyi ve Gençlik Meclisi yapısı hakkında bilgiler verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber