Bilgievi'nde mental aritmetik dersi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, eğitim konusundaki hassasiyeti, titizlikle destek verdiği Bilgievleri projesinin her adımında kendini gösteriyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2013 13:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bilgievi'nde mental aritmetik dersi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, eğitim konusundaki hassasiyeti, titizlikle destek verdiği Bilgievleri projesinin her adımında kendini gösteriyor. Okullarda ve bilgievlerinde yetişen çocukların hepsini ayrı ayrı bir değer olarak kabul eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bilgievleri eğitmen kadrosuna yönelik Mental Aritmetik Eğitimini başlattı. İki aşamada tamamlanacak olan eğitim, Mental Aritmetik Eğitim Uzmanı Can Ahmet İlhan tarafından veriliyor.

Eğitim programının ilk etabını tamamlayan Bilgievi eğitmenleri, eğitim sürecinin tamamlanmasının ardından, 2. dönem itibariyle kayıtlı öğrencilerine Mental Aritmetik Eğitimi vermeye başlayacak. Dünya çapında yepyeni ve hızla gelişen bir eğitim organizasyonu olan Mental Aritmetik Eğitimi, gelecek kuşaklarımızı oluşturan bugünün miniklerinin daha zeki ve yetkin bireyler olarak yetişmesini amaçlıyor.

Kocaeli genelinde 12 noktada hizmet veren bilgievlerinde başlayacak olan Mental Aritmetik Eğitimi, çocukların zekasını ve karmaşık hesapları yapabilme yeteneğini güçlendiren, daha uzun süreli odaklanma ile dikkati arttıran, bellek ve hayal kurma, tasarlama becerilerini geliştiren bir sistem. Bilgievi öğrencileri, birçok ailenin faydalanmayı arzu ettiği eğitim sisteminden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Eğitim esnasında ihtiyaç duyulan, abaküs, kitap ve diğer araç-gereçler de Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber