Tutulan rapor karşısında şaşkına dönen sürücü polisten şikayetçi oldu

Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde önceki gece meydana gelen trafik kazası sonucu, tutulan raporda kendisine haksızlık edildiğini iddia eden sürücü polisler hakkında ‘görevi kötüye kullanmak’tan Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ocak 2014 13:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tutulan rapor karşısında şaşkına dönen sürücü polisten şikayetçi oldu

Aydın İncirliova ilçesinde 29 Aralık gecesi iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hafif yaralanan sürücülerden Özgür Yılmaz, hastaneden çıkıp tutulan raporu gördüğünde şok yaşadığını belirterek, kendisine haksızlık edildiğini düşünerek olay görüntülerini temin edip polis hakkında 'görevi kötüye kullanmak'tan Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. Yaşadıkları ile ilgili açıklaması yapan sürücü Özgür Yılmaz, "29 Aralık günü İncirliova'dan Aydın istikametine giderken, Koçarlı Kavşağı'nda Aydın istikametinden gelip U dönüşü yapan 45 YA 2171 plakalı otomobille çarpıştık. U dönüşünün yasak olduğu kavşakta meydana gelen trafik kazasında hafif yaralandım ve hastaneye kaldırıldım. Sabah taburcu olup İncirliova Emniyeti'ne gittiğimde kaza ile ilgili tutulan raporu görünce şaşkına döndüm. Polisin tuttuğu rapora göre diğer aracın da İzmir istikametinden Aydın istikametine gittiği yazıyordu. Derdimi anlatmak için polise gittim kimse beni dinlemedi. Bunun üzerine olay yerine yakın iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledim. Kamera kayıtlarına rağmen kimse beni dinlemeyince hakkımı yasal yollardan aramak için mahkemeye başvurdum" diye konuştu.

Güvenlik kamerası kayıtlarını basın ile de paylaşan Özgür Yılmaz, "Her şey bu kadar açıkken ve bir sürü görgü şahidi varken, bu raporun bu şekilde tutulması beni çok üzdü. Ben de diğer sürücü de alkollü. Bu kapsamda verilecek her türlü cezaya razıyım. Ancak işlemediğim bir kusurdan dolayı cezalandırılmak istenmeme içime sindiremiyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber