İzmir'den üniversitelilere puan indirimi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2006 10:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yüksek öğrenim bursundan daha çok gencin yararlanması için, taban puanı 750'den 700'e düşürdü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığından yapılan açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina Eğitim Yardımı Sandığı Yürütme Kurulu, daha çok öğrencinin burstan yararlanabilmesi için 820'den 750 puana düşürülen taban puanının, 50 puan daha indirilerek 700 olması kararını aldı.

Öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi'nin ''www.izmir.bel.tr'' adresindeki web sitesinin burs sonuçlarıyla ilgili bölüme girip, T.C. kimlik numaralarını yazarak kendileriyle ilgili yeni değerlendirme bilgilerini öğrenebilecekler. Bu bölüme giren öğrenciler, ''Yürütme Kurulu Kararı ile burs başvuru formunuza göre belge getirme hakkını elde ettiniz''

veya ''Belgelerinizde eksiklik bulunmaktadır. Eksik belgelerinizi burs büromuza teslim edebilirsiniz'' değerlendirme sonucundan biriyle karşılaşacaklar. Puanı tutan ve burstan yararlanmayı düşünen öğrencilerin, kendilerinden istenilen belgeleri 10 Mayısa kadar burs bürosuna teslim edip işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber