4 aydır kayıp şahsın cesedi bulundu

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Koru beldesinde 4 ay evvel kaybolan ziraat teknisyeni, Termal ilçesinde uçuruma yuvarlanmış otomobilin içinde ölü olarak bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ocak 2014 14:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
4 aydır kayıp şahsın cesedi bulundu

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Koru beldesinde 4 ay evvel kaybolan ziraat teknisyeni, Termal ilçesinde uçuruma yuvarlanmış otomobilin içinde ölü olarak bulundu.

Koru beldesinde ziraat mühendisi olarak seralarda çalışan Uğur Dündar, 4 ay önce kiraladığı otomobille beldeden ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Bir köylü odun toplamak için Ortaburun köyü Boğaztarla mevkiinde dolaşırken, uçuruma yuvarlanmış bir otomobil fark etti. Durumu diğer köylülere de haber verdi. Hep birlikte aracın yanına giden köylüler, araçta çürümüş ve çevredeki hayvanlar tarafından parçalanmış bir ceset olduğunu gördü. Durumun bildirilmesi üzerine aracın yanına gelen jandarma ekipleri, cesedin 4 ay önce kaybolan Uğur Dündar'a ait olduğunu tespit etti. Şahsın cesedi ölüm sebebinin tespit edilebilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Aracın ise bir şirketten kiralandığı öğrenildi. Hasar gören araç şirkete teslim edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber