Üniversite öğrencisi kalp krizinden öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2006 19:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erciyes Üniversitesi (EÜ) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi, kaldığı evde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Sami Aykut Pazarcıoğlu (20), arkadaşlarıyla birlikte üniversitenin havuzunda bir süre yüzdü.

Okul çıkışı Talas ilçesi Mevlana Mahallesindeki evlerine giden Pazarcıoğlu, arkadaşı Erdal Öztürk ile bir süre sohbet ettikten sonra odasına çekildi.

Diğer 3 ev arkadaşının bulunmadığı sırada duyduğu gürültü üzerine Pazarcıoğlu'nun odasına giren Öztürk, arkadaşını yere kapanmış halde buldu.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis doktoru, ilk müdahalesinde, Pazarcıoğlu'nun kalp kirizi sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.

Üniversite öğrencisinin cesedi Gevher Nesibe Hastanesi morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

"ANİ ÖLÜM DERİNDEN YARALADI"

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kerim Güney, AA muhabirine olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Sami'nin arkadaşları ve hocaları tarafından sevilen, başarılı bir öğrenci olduğunu kaydeden Güney, şöyle dedi:

"Ani ölüm bizi ve arkadaşlarını derinden yaraladı. Herhangi bir rahatsızlığının bulunmadığı söyleniyor. Dün arkadaşlarıyla birlikte yüzmeye gitmiş. Gece de üzücü olay meydana gelmiş. Fakülte olarak büyük üzüntü içerisindeyiz. Ailesi, yakınları ve arkadaşlarına başsağlığı diliyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber