Başkan Saraoğlu'ndan Zafer İlkokulu'na eğitime destek ziyareti

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “Eğitime Destek” Kampanyası çerçevesinde Zafer İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sorunları görüştü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2014 23:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Saraoğlu'ndan Zafer İlkokulu'na eğitime destek ziyareti

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Eğitime Destek" Kampanyası çerçevesinde Zafer İlkokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sorunları görüştü.

Zafer İlkokulu'na yaptığı ziyarette bir süre Okul Müdürü Hüseyin Aydın, idareciler ve öğretmenlerle görüşen Belediye Başkanı Saraoğlu, eğitime destek amacıyla ilçede yaptığı okul ziyaretlerine devam edeceğini söyledi.

Başkan Saraoğlu, bu görüşmelerle okulları daha yakından tanıdığını ve sorunları ve beklentileri hakkında bilgi sahibi olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"Okullarımızı ziyaret ederek okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerle sohbet ediyoruz. Okullarımızdaki eğitim kalitesinin artması yönünde yapılabilecekler konusunda görüşmelerde bulunuyoruz. Eksikliklerin giderilmesi konusunda çalışmalarda bulunuyoruz. Bu görüşmeler neticesinde Gediz Belediyesi olarak sürdürdüğümüz "Eğitime Destek" kapsamında yardımlarımıza ve desteklerimize devam ederek, çocuklarımızın daha iyi eğitim almalarına bir nebzede olsa da katkıda bulunuyoruz.

Ayrıca, katıldığımız her platformda bu konuyu dile getirerek herkesin taşın altına elini koymasını istiyoruz. Bilinmelidir ki, eğitim ne kadar yüksek standartlarda olursa çocuklarımız o denli başarı sağlamaktadır. Başarı da kendi memleketimizden başlamak üzere tüm Türkiye ve milletimiz için çalışkan ve işinde başarılara imza atan bireylerin yetişmesini sağlamaktadır. Okullarımıza gösterdiğimiz yakın alaka ve ziyaretlerimiz bu çerçevede devam edecektir

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber