Mevlit Kandili'nde vatandaşlar simitçilere akın etti

Gaziantep’te Mevlit Kandili dolayısıyla yakınlarını ziyaret etmek ve hayır, hasenat yapmak isteyen vatandaşlar kandil simidi almak için simitçilere akın etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ocak 2014 22:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mevlit Kandili'nde vatandaşlar simitçilere akın etti

Gaziantep'te Mevlit Kandili dolayısıyla yakınlarını ziyaret etmek ve hayır, hasenat yapmak isteyen vatandaşlar kandil simidi almak için simitçilere akın etti.

Hz. Muhammed'in (S.A.S) doğum günü olan Mevlit Kandili'nde simitçilere akın eden vatandaşlar kandil simidine yoğun ilgi gösterdi. Kilo kilo kandil simidi alan vatandaşlar, simitleri dağıtmak amacıyla evlerinin yolunu tuttu. Mevlit Kandili'nin birlik ve beraberlik günü olduğunu belirten İbrahim Gülin, "Bugün Mevlit Kandili. Kandil simidi vatandaşların ilgisini çekiyor. Hayır ve hasenat yapmak amacıyla bugünü fırsat bile vatandaşlar kandil simidi alıyor. Bugün birlik ve beraberliğin önem kazandığı bir gündür. Bizde saatler öncesinden kandil simidini hazırlayarak vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştık. Bugünün hayırlara vesile olması temennisinde bulunuyorum" dedi.

Yakınlarını ziyaret etmek için kandil simidi aldığını belirten Sami Kebapçı ise, "Bugün Hz. Muhammed'in (S.A.S) doğum günüdür. Bizde kandil simidi almak için simitçiye geldik. Aldığımız simitleri yakınlarımıza ve camiden çıkan cemaate dağıtacağız" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber