Başkan doğan pazarda file ve kese kağıdı dağıttı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cumhuriyet mahallesi Plaj Yolu mevkiinde hizmet veren ve Kocaeli'nin ilk ve tamamı yerli üreticilerden oluşan Köylü Pazarı’nda esnafa kese kağıdı, vatandaşlara ise file dağıttı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Ocak 2014 11:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan doğan pazarda file ve kese kağıdı dağıttı

Cuma günleri kurularak tamamı organik olan ürünlerin satışının yapıldığı köylü pazarının önemli bir ihtiyaca cevap verdiğine dikkat çeken Başkan Doğan, "İzmit Belediyesi olarak ilklere imza atmaya, hizmet üretmeye devam ediyoruz. Hizmetlerimiz İzmit'in daha güzel, daha sağlıklı, daha yeşil bir yer olması için. Bu nedenle çevre çalışmalarımıza büyük önem veriyor ve geri dönüşüm konusunda bölgede ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Bugün tamamı doğal ürünlerden oluşan köylü pazarımızda esnafımıza 27 bin adet kese kağıdı vatandaşlarımıza file dağıttık. Bundan sonra köylü pazarımızda naylon torba kullanılmayacak Böylece hem daha sağlıklı hem de çevreci bir projeye imza attık. Bu çalışmamız örnek bir çalışmadır" dedi.

Kese kağıdı ve file dağıtımı sonrasında filesi ile birlikte tezgah tezgah dolaşarak alışveriş yapan Başkan Doğan, pazardaki vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından kendilerine dağıtılan filelerin çok kullanışlı olduğunu ifade eden vatandaşlar Başkan Doğan'ın yapmış olduğu hizmetlerden çok memnun olduklarını ifade ettiler. Başkan Doğan tarafından kendilerine verilen her sözün yerine geldiğini söyleyen vatandaşlar, " Doğan samimiyeti ve açıklığı ile güvenimizi ve takdirimizi kazandı" dediler.

(UK)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber