İntihara kalkışırken kayalıklardan yuvarlandı

Bursa Uludağ'da intihara kalkışan bir genç, kurtarma ekiplerinin ikna çalışmaları sırasında tutunduğu kayanın kopmasıyla yamaçtan yuvarlanarak ağır yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ocak 2014 23:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İntihara kalkışırken kayalıklardan yuvarlandı

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi'nde oturan 2 çocuk babası Rahmetullah A. aşırı borç yüzünden bunalıma girince 4 gün önce evini terk etti. Ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Zeyniler Köyü yakınlarında ormanlık alanda bir kişinin kayalıklarda intihara kalkıştığı ihbarını alan polis ve kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, itfaiye, sivil savunma, NAK, UMKE, AKUT ekipleri ormanlık alana geldi. Bir süre polis ve kurtarma ekipleriyle konuşan Rahmetullah A., "Ben artık yaşamak istemiyorum. Borcum var. Bir işe de yaramıyorum. Canıma tak etti" dedi. Ancak Rahmetullah A. tutunduğu kaya parçasının kopması sonucu aşağıya yuvarlandı. 30 metreden aşağıya uçan Rahmetullah A. ağır yaralandı.

Bütün ekipler temizlik şirketinde çalışan genç adamı kurtarmak için seferber oldu. Ağaçlara takılarak duran Rahmetullah A. 2 saatte yukarı çıkarıldı. 112 ambulansıyla Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Rahmetullah A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

4 gündür oğlunun kayıp olduğunu ifade eden baba H.A. "Polise başvurmuştuk. Akşam saatlerinde bize haber verdiler. Neden olduğunu ben de bilmiyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber