Emniyet binası taşındı, hırsızlar esnafa dadandı

Beyoğlu’nda gece saatlerinde bir büfeye giren hırsızlar, içeride bulunan sigaraları çalarak kayıplara karıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ocak 2014 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emniyet binası taşındı, hırsızlar esnafa dadandı

Beyoğlu'nda gece saatlerinde bir büfeye giren hırsızlar, içeride bulunan sigaraları çalarak kayıplara karıştı. Emniyetin taşınmasının ardından etraftaki vatandaşlara aldırmadan hırsızlık yapan zanlılar güvenlik kamerasına yakalandı.

Hırsızlık olayı geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda bulunan bir büfede gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, büfe önüne gelen üç kişiden biri dükkan önünde gözcülük yaparken, diğer iki kişi tornavidayla kapıyı açarak içeri girdi. Bir süre büfede kalan hırsızlar, çaldıkları sigaralarla kayıplara karıştı. Hırsızlar bir işyerinin güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde büfe önüne gelen 3 hırsızdan biri gözcülük yaparken, diğer iki kişi tornavidayla kapıyı açarak içeri girdiği görülüyor. Gözcülük yapan hırsızın ise güvenlik kameralarını fark edince yüzünü kapattığı görüldü. Görüntülerinde bölgeden çok sayıda kişinin geçtiği ve kimsenin yaşanan hırsızlığa aldırış bile etmediği gözleniyor. Bir süre sonra hırsızların yüzlerini kapatarak çaldıkları sigaraları doldurdukları poşetlerle hızla uzaklaştıkları görülüyor.

Herkesin gözü önünde hırsızlığın yaşanmış olmasına tepki gösteren büfe sahibi Zekeriya Ambar, emniyet müdürlüğünün bölgeden taşınmasının ardından hırsızlık vakalarının arttığına değindi. Hırsızlığın herkesin gözü önünde yapıldığını söyleyen Ambar, "20 senelik esnafım. Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü buradan taşınana kadar böyle bir şey olmuyordu. Emniyet taşındı hırsızlık yaptılar. Bir kişi gözcülük yapmış. Diğer iki kişi tornavidayla kapıyı açıyor ve sigaraları alıp ellerinde poşetlerle kaçmışlar. Emniyetin taşınmasının ardından burada hırsızlık olayları arttı " dedi.

Tarlabaşı Bulvarı'nda bulunan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde tadilat nedeniyle başka bir yere taşınmıştı.

ERHAN YILMAZ-DOĞAN CAN CESUR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber