2 günlük bebeğin yakılarak öldürülmesi

Divriği ilçesinde yeni doğan bebeği fare zehiri içirdikten sonra benzin döküp yakarak öldürdükleri ileri sürülen çiftin yargılanmasına devam edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Ocak 2014 17:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
2 günlük bebeğin yakılarak öldürülmesi

Sivas'ın Divriği ilçesinde yeni doğan bebeği fare zehiri içirdikten sonra benzin döküp yakarak öldürdükleri öne sürülen çiftin yargılanmasına devam edildi.

Sivas 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, tutuklu sanıklar Muharrem Ö. (31) ve eşi Teman Ö. (23) hazır bulundu.

Teman Ö, ifadesinde eşinin kendisini kaçırdığını ve evlenmek zorunda kaldığını savundu. Eşinin kendisine kötü davrandığını ve zaman zaman eve kilitlediğini ileri süren Teman Ö, hamile olduğunu öğrendikten sonra eşinin bebeğin alınmasını istediğini iddia etti.

Sanık Teman Ö, bebeğini aldırmak istemediğini ve maddi sıkıntılar yüzünden de aldıramadıklarını söyledi. Sivas'ta bir hastanede doğumun gerçekleştiğini ve doğumdan sonra ilçeye dönerken eşinin eczaneden ilaçlarla birlikte fare zehiri de aldığını savunan Teman Ö, yolda bir çeşme kenarında durduklarını, kendisinin çeşmeye gittiğini, bu sırada çocuğunun ağladığını ve eşinin çocuğu doyurduğunu söylediğini öne sürdü.

Arabanın yanına gittiğinde eşinin elinde şırınga olduğunu, ne yaptığının sorduğunda ise eşinin bebeği şırıngayla doyurmaya çalıştığını söylediğini anlatan Teman Ö, daha sonra Divriği'deki evlerine gittiklerini belirtti.

Teman Ö, eve gittiklerinde eşi Muharrem Ö'nün bebeği alarak aile büyüklerine götürmek üzere evden çıktığını ancak geri döndüğünde onu getirmediğini ve öldürdüğünü söylediğini iddia etti. Sanık, eşinin bebeği nasıl öldürdüğünü ise anlatmadığını söyledi.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.

Sivas'ın Divriği ilçesinde, 13 Mayıs 2013'te, 2 günlük bebek, fare zehiri içirildikten sonra benzin dökülüp yakılarak öldürülmüş, olayla ilgili Muharrem Ö. ile Teman Ö. tutuklanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber