Ardahan'da 600 öğrenciye kaynak kitap dağıtıldı

Ardahan'da 600 öğrenciye okuma seti ve hikaye kitabı dağıtımı yapıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2014 08:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ardahan'da 600 öğrenciye kaynak kitap dağıtıldı

Ardahan'da 600 öğrenciye okuma seti ve hikaye kitabı dağıtımı yapıldı.

Ardahan Öğretmenevinde düzenlenen törene, Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, İstanbul Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Yahya Arıkan ve İstanbul Merter Kızılay Şube Başkanı Ercan Tan, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker ve okul müdürleri katıldı.

Burada konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu, yapılan çalışma ile İstanbul Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası ile İstanbul Merter Kızılay Şubesi'nden destek aldıklarını belirterek kendilerine teşekkür etti.

Vali Azizoğlu, İatanbul'dan Ardahan'a yardım yapan kuruluşları Ardahan'a davet ettiklerini belirterek, "Arkadaşlarımız birçok ihtiyacı giderecek bir çalışma yaptılar. 600 öğrenciye okuma seti ve ayrıca şubat tatilinde okuyacakları kitaplar verildi" dedi.

İstanbul Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Yahya Arıkan da, öğrencilerimize bir nebze de olsa katkımız olduysa ne mutlu bizlere diyerek, "biraz katkımız olduysa ne mutlu. Bu çalışmamıza vesile olan sayın valimiz olmaz üzere, siz değerli hocalarıma ve Ardahanlılara teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra okuma setleri öğrencilere ulaştırılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi.

Azizoğlu, Arıkan ve Tan'a birer plaket taktim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber