Engelli vatandaşlara ücretsiz kitap dağıtıldı

Adıyaman Valiliği Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında 2014 yılında Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS)’ye girecek engelli vatandaşlara SODES programı çerçevesinde ücretsiz kitap dağıtımı yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2014 20:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Engelli vatandaşlara ücretsiz kitap dağıtıldı

Adıyaman Valiliği Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında 2014 yılında Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS)'ye girecek engelli vatandaşlara SODES programı çerçevesinde ücretsiz kitap dağıtımı yaptı.

Halk eğitim merkezinde düzenlenen törene Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Korkut ile EKPSS'ye hazırlanan engelli vatandaşlar katıldı.

Törende Engelliler adına bir konuşma yapan Fazilet Sertbaş, Adıyaman Valiliğinin hayata geçirdiği Sosyal Sorumluluk Projesinin engelliler için büyük anlam ifade ettiğini belirterek, "Adıyaman'da EKPSS'ye hazırlanan engelli bireylere kurs açılması ve kitap dağıtımı gibi önemli bir projeyi hayata geçirerek, engellilerimize her anlamda büyük destek veren Sayın Valimize teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Mahmut Demirtaş ise, yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engellilerin yanında olduklarını belirterek, "Valiliğimizce başlatılan Sosyal Sorumluluk Projelerinde birisi de önümüzdeki günlerde yapılacak olan EKPSS'ye hazırlanan engelli kardeşlerimize kitap dağıtım projesidir. Bu proje ile amacımız 27 Nisan'da yapılacak olan EKPSS'ye hazırlanan engelli kardeşlerimizi bu sınava daha donanımlı ve iyi bir şekilde hazırlamalarını sağlamaktır. Engellilerimize yönelik açılan kurslar ve bugün dağıtımını yapacağımız kitaplarla engelli kardeşlerimizin beklenen başarıyı sağlayacaklarına inanıyorum.

Engelliler bizim hayatımızın bir parçasıdır. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bir saat sonra neler olacağını bilmiyoruz. Yarın bizlerde engelli olabiliriz düşüncesiyle kendimizi ona göre dizayn etmemiz lazım. Birinci önceliğimiz her zaman engelli vatandaşlarımız olmuştur. Bugün hayata geçirdiğimiz bu projenin amacı da budur. EKPSS'ye girecek bütün engelli kardeşlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından EKPSS'ye hazırlanan 110 engelliye Vali Mahmut Demirtaş ve törene katılan diğer yetkililer tarafından kitap dağıtımı yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber