Kamil Saraçoğlu gençlere söz verdi

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun 'Genç dostu kent iyi niyet sözleşmesi’ni imzaladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2014 14:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kamil Saraçoğlu gençlere söz verdi

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, Ulusal Gençlik Parlamentosu'nun 'Genç dostu kent iyi niyet sözleşmesi'ni imzaladı. Mülayimoğulları Tesisleri'nde Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Burak Elek ve üyelerle buluşan Saraçoğlu, kalkınmanın öncü aktörleri olan gençlerin desteklendiği bir kamu yaklaşımına ihtiyacın olduğunu söyledi.

Gneçeler projelerini anlatan Saraçoğlu, AK Parti'nin gençlere ön büyük önem veren parti olduğunu dile getirdi. AK Parti'nin seçme yaşını 18'e seçilme yaşını da 30'a indirdiğini belirten Saraçoğlu, "Kütahya'da bir ilki yaşıyoruz. Türkiye'nin en genç parti il başkanı ve merrkez ilçe başkanı Kütahya'da. İshak Gazel ve Sabahettin Ceyhan arkadaşlarımız görevlerine yeni atandılar. Bu iki arkadaşımızda 30 küsür yaşlarında. Siyasetin geleceği gençlerdedir. Bilindiği gibi, Ak Parti Parti yönetimi, belediye meclisi ve il genel meclisinde adayların yüzde 30'u genç olacak. Bunu Genel merkezimizde yakından takip ediyor. Göreceksiniz bu kademelerde yüzde 30'u genç olacak" dedi.

Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Burak Elek, iyi niyet sözleşmesini tüm belediye başkan adaylarına imzalattıklarını söyledi.

Gençlerle bir müddet sohbet eden Saraçoğlu, iyi niyet sözleşmesi'ni 'hayırlı olsun' temennisi ile imzaladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber