Zabıta görevde yükselme programı başladı

Marmara Belediyeler Birliği tarafından organize edilen ‘Zabıta Personeli Görevde Yükselme Programı’ başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2014 23:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zabıta görevde yükselme programı başladı

Marmara Belediyeler Birliği tarafından organize edilen 'Zabıta Personeli Görevde Yükselme Programı' başladı. Program kapsamında, yönetmelik eğitimlerinin yanı sıra kişisel gelişim seminerleri de veriliyor.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde görevli zabıta personeline yönelik düzenlenen program, Birlik Genel Sekreteri Züver Çetinkaya'nın açılış konuşması ve İBB Teftiş Kurulu Başkanı Celal Anlak tarafından verilen Belediye Kanunu dersi ile başladı.

Program dahilinde, uzman eğitmenler ve akademisyenler tarafından, 1982 Anayasası, 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu, 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu ve 775 Sayılı Gecekondu Kanunu hakkında yönetmelik eğitimleri veriliyor.

Bir ay sürecek program kapsamında, yönetmelik eğitimlerinin yanında Kurumsal Üyelik Erdemi, Performans Yönetimi ve Stratejik Planlama, Liderlik, Zaman Yönetimi, Karizmatik Yöneticilik ve Karar Verme Teknikleri gibi kişisel gelişim seminerleri de düzenleniyor.

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, eğitim seminerlerinin periyodik zamanlarla devam edeceğini belirtirken, "Birliğimizin öncülüğünde, zabıta personeline yönelik, Görevde Yükselme Programı eğitim seminerlerine başladık. Yapılan eğitim seminerleri ile zabıta personelinin işlevsel olarak yapmak zorunda olduğu görevlerin çerçevesini bir kez daha hatırlatmış oluyoruz. Zabıta memurları, eğitim programlarımız sayesinde, sürekli değişkenlik gösteren kanunları takip etme imkanı da buluyor" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber