Konya'da silahla yaralama

Konya’da kimliği belirlenmeyen bir kişi tarafından sağ bacağından vurulan altın ve gümüş tamircisi sığındığı çorbacıda yardım bekledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2014 09:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Konya'da silahla yaralama

Konya'da kimliği belirlenmeyen bir kişi tarafından sağ bacağından vurulan altın ve gümüş tamircisi sığındığı çorbacıda yardım bekledi.

Olay, saat 05.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Türbe Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerindeki işyerinde bulunan Mehmet T. (45) altın ve gümüş tamiri yaptığı sırada kimliği belirlenemeyen bir kişi dükkanın kapısını çaldı. Aşağıya inerek kapıyı açan Mehmet T. ile kimliği belirlenemeyen kişi arasında tartışma başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine kimliği belirlenemeyen kişi belindeki silahı eline alıp Mehmet T'yi sağ bacağından yaralayarak olay yerinden kaçtı. Yaralı halde Aziziye Caddesi üzerinde bulunan çorbacı dükkanına sığınan Mehmet T. ayağına ip bağlayarak kanı durdurmaya çalıştı. İşyeri çalışanları sağlık ve polis ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası yaralı ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber