İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İstanbul Valisi Mutlu'dan Nevşehirli öğrencilere hediye

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kendisine yılbaşı tebrik kartı gönderen özel bir okulun öğrencilerine çeşitli hediyeler gönderdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2014 12:19, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58

Nevşehir'de özel bir okulun öğrencileri, yeni yıl dolayısıyla geçen haftalarda 81 ilin valilerine tebrik kartı yolladı. Yeni yıl tebriği için İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu seçen 4. sınıf öğrencilerinden Abdurrahman Karaköse, Kapadokya bölgesinden çeşitli fotoğraflarla süslü tebrik kartına yazdığı mesajla Mutlu'nun ve ailesinin yeni yılını kutlayarak başarılar diledi.

Abdurrahman Karaköse isimli öğrencinin gönderdiği mesaja cevap yazan İstanbul Valisi Mutlu, öğrencinin okuluna gönderdiği mektubunda, "Sevgili yavrum Abdurrahman; mektubunu memnuniyetle aldım, bu vesileyle ben de senin yeni yılını kutlar, derslerinde başarılar diler, gözlerinde öperim'' dedi.

Vali Mutlu mektubunun yanında okul öğrencilerine çeşitli hediyelerde gönderdi. Karaköse ve 19 sınıf arkadaşı için Mutlu'nun gönderdiği hediyeler öğretmenleri tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Vali Mutlu'ya gönderdiği hediyeler için teşekkür eden Karaköse, "Arkadaşlarımı ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın yanı sıra tüm illerin valilerine kart gönderdik. Bunların bazılarından cevaplar geldi. İstanbul Valimiz de bana hem bir cevap hem de benim ve arkadaşlarım için hediye gönderdi. Çok mutlu oldum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber