Mesai arkadaşlarını öldürdüler

Nevşehir'de bir ekmek fabrikasında birlikte çalıştıkları arkadaşları 30 yaşındaki Ahmet Kaçmaz'ı öldüren 2 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2014 13:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mesai arkadaşlarını öldürdüler

Edinilen bilgiye göre Nevşehir'de bir ekmek fabrikasında çalışan Ahmet Kaçmaz'ın gece iş yerinden evine dönmemesi üzerine eşi ve annesi polise başvurdu. Ahmet Kaçmaz'ın ailesinin başvurusu üzerine soruşturma başlatan Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kaçmaz'ın ekmek fabrikasında kaybolduğu gece birlikte çalıştıkları mesai arkadaşları B.T. ve G.A.'nın ifadesine başvurdu.

B.T. ve G.A. polise verdikleri ilk ifadelerinde Kaçmaz'ın kaybolduğu gece birlikte çalıştıklarını ancak mesai bitiminde kendisinden ayrıldıklarını ve evlerine gittiklerini belirtti. B.T. ve G.A.'nın çelişkili ifadelerinden şüphelenerek soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kayıp Kaçmaz'ın mesai arkadaşı G.A.'nın Kaçmaz'ın kaybolduğu gün bir oto kiralama şirketinden araç kiraladığını ve bu araçla Niğde iline gittiğini tespit etti.

Tekrar ifadeleri alınan B.T. ve G.A., bu kez Ahmet Kaçmaz'ı öldürdüklerini itiraf etti. Birlikte Niğde'nin Bor ilçesi yakınlarında boş bir araziye gittikleri Kaçmaz'ı av tüfeği ile öldürdükten sonra cesedi olay yerinde bırakarak Nevşehir'e döndüklerini ve olayda kullandıkları tüfeği Aksaray Caddesi'nde boş bir araziye gömdüklerini itiraf eden zanlılar gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri daha sonra B.T. ve G.A. ile birlikte olayın meydana geldiği Niğde'nin Bor ilçesine gitti. Zanlılar, burada polise olayın gerçekleştiği yeri ve cesedi gösterdi. Şahısların olayda kullandıkları av tüfeği ise Nevşehir'de sakladıkları yerden bulundu.

B.T. ve G.A. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Niğde Jandarma ekiplerine teslim edildi. Şahıslar, burada çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber