Hiç okula gitmeden karnesini evde aldı

Rahatsızlığı sebebiyle evde eğitim gören eren, öğretmeninin elinden karnesini aldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2014 14:33, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Hiç okula gitmeden karnesini evde aldı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Evde ve Hastanede Eğitim Hizmetleri Yönergesi kapsamında evde eğitim hizmetinden faydalanan Eren Sağlam, karnesini almanın sevincini yaşadı. Evde eğitim sisteminden faydalanan 2. sınıf öğrencisi Eren Sağlam, sağlık sorunları nedeniyle gidemediği okulu yerine evinde karnesini aldı. Öğretmeni Burak Çoban'ı elinde karnesiyle gören Eren, "Yaşasın öğretmenim geldi" diyerek büyük sevinç yaşadı.

Eren'in derslerinde başarılı olduğunu söyleyen öğretmeni Burak Çoban, "Eren'imizin karnesini verdik. Oldukça başarılı ve karne notları gayet iyi. İnşallah 2. dönem daha iyi olacak" dedi.

Eren de zayıf dersi olmadığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek "Zayıfım yok. Hepsi pekiyi. İyileşince arkadaşlarımla okula gitmek istiyorum" diye konuştu.

Annesi Yıldız Sağlam da, çocuğunun evde eğitim almasından son derece memnun olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Çocuğumuz çalışkan memnunuz, sevinçliyiz."

Öğretmeni ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür eden Eren'in babası İrfan Sağlam da, "İnşallah seneye okula göndermeye çalışacağız. Oğlumuz enfeksiyon kapmaması için evde eğitim görüyor. Seneye inşallah okula gidecek" dedi.

Öğretmeninden karnesini alan Eren, mutluluğunu anne ve babası ile paylaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber