Emekli maaşını kaybeden kadını sevindiren haber

Tokat’ın Zile ilçesinde bir zarf içerisinde yola düşürerek kaybettiği 810 TL kocasından kalan emekli maaşının bulunduğu haberini alan yaşlı kadın büyük sevinç yaşadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2014 20:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekli maaşını kaybeden kadını sevindiren haber

Zile İlçesi İstasyon Caddesi'nde duyarlı bir vatandaş tarafından zarf içerisinde bulunan 810 TL para bir tutanakla zabıta müdürlüğüne teslim etti. Zabıta müdürlüğü ise yaptığı araştırma sonunda para sahibi bulundu. Bankadan aldığı 900 TL emekli maaşının 90 TL sini taksit yatırdıktan sonra İstasyon Caddesi'nden düşürdüğünü ifade eden Nazik Yalvaç, kara kara düşünürken paranın bulunmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Yalvaş, zarftaki parayı mantosunun cebine koyarken düşürmüş olduğunu ifade ederek, "Paranın düştüğünü fark edince aramaya başladım, fakat bulamadım. Bu ay evimi nasıl geçindireceğim diye kara kara düşünüyordum. Demek ki helal paraymış. Allah'a şükürler olsun. İlgilerinden dolayı emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Zile Belediye Zabıta Müdürü Metin Günfer ise duyarlı vatandaşa teşekkür ederek paranın asıl sahibini bulmasına da sevindiklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber