Kaymakamdan kursiyerlere malzeme yardımı

Siirt'in Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kursiyerlere malzeme yardımında bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ocak 2014 15:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaymakamdan kursiyerlere malzeme yardımı

Siirt'in Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kursiyerlere malzeme yardımında bulundu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan trikotaj, makine nakışı, ahşap boyama ve hazır giyim kurslarında kullanılmak üzere daha önce tespit edilen sorunların kaymakamlığa iletilmesi üzerine harekete geçen Kaymakam Kahraman, bir dönem boyunca kendilerine yetecek malzeme yardımında bulundu. Beraberinde eşi Nurdan Kahraman ile birlikte Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde bulunan kursiyerleri ziyaret eden Kaymakam Kahraman, "Halk Eğitim Merkezi'nde büyük bir gayretle el emeği göz nuru ile çeşitli eserler üretiliyor. Daha önce talep edilen malzeme sıkıntısını girerek bir dönem boyunca kendilerine kullanmaları için malzeme yardımında bulunduk. Kursiyerlerin bu tür kurslara devam etmelerinin kendi gelişimleri için çok önemli. Bu kursiyerlerin aynı zamanda eksik veya yarıda kalmış eğitimlerini tamamlamaları için kaymakamlık olarak bu öğrencilere her türlü desteği vereceğiz" dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Engin Özcan ise trikotaj, makine nakışı, ahşap boyama ve hazır giyim kurslarında 90 kursiyerin bulunduğunu belirterek, ilçe kaymakamı Kahraman'a bir dönem boyunca kendilerine yetecek kadar kurs malzemesi yardımından ötürü teşekkür etti.

Tören, kursiyerler için hazırlanan yardım paketlerinin verilmesiyle sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber