Çanspor Stadı galibiyetle açtı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, yenilenen Hacı İbrahim Bodur stadında oynanan Yalovaspor-Yeni Çanspor karşılaşması, Çanspor’un galibiyet ile sonuçlandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ocak 2014 23:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çanspor Stadı galibiyetle açtı

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, yenilenen Hacı İbrahim Bodur stadında oynanan Yalovaspor-Yeni Çanspor karşılaşması, Çanspor'un galibiyet ile sonuçlandı.

Maçta Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu,Çan Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Çanakkale İl Spor müdürü Nüammer Uslu, İlçe spor müdürü Erhan Gerçek, ASFK ilçe başkanı Firuz Erdi ve çok sayıda taraftar, Yeni Çansporu yalnız bırakmadı. Maç sırasında geçtiğimiz hafta vefat eden Yeni Çanspor U17 futbolcusu Cem Gören'de unutulmadı. Yeni Çanspor altyapı sorumlusu Azim Kaya, Cem Gören'in babası Feridun Gören'e çiçek verdi. Yeni Çansporlu futbolcular, Cem Gören pankartı ile sahaya çıktılar. Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu,"Çansporumuz çok iyi bir başarıya imza atarak ligin ilk yarsını 2. sırada kapattı. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Başarıyla giden Yeni Çansporumuzun bir eksiği vardı şehir stadımız güzel değildi. Bu konuda ne yapılabilir? Yeni Çanspor yöneticilerimizle beraber bu konu hakkında konuştuk ve ilk gidebileceğimiz yer Milletvekillerimizdi. Onlarında desteği ile böyle güzel bir stadın açılışı ile birlikteyiz. Ben o anlamda Milletvekilimize, İl Spor Müdürümüze ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından plaketini alan Milletvekili İsmail Kaşdemir, "Çan Halkı Yeni Çanspor için birleşti. Bu güzel stat ortaya çıktı. Yakından takip ediyorum Yeni Çanspor her geçen gün başarılarına başarı katarak yoluna devam ediyor. Çan Halkına kenetlenerek başarılarını daha da arttıracağına eminim" dedi. Konuşmaların ardından Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Çanakkale İl Spor Müdürü Nüammer Uslu, Çan İlçe Spor Müdürü Erhan gerçek, ASFK İl Başkanı Firuz Erdi ve Cem Gören'in babası Feridun Gören'e plaketleri takdim edildi. Plaket töreninin ardından Yeni Çan spor- Yalova spor müsabakası başladı. Taraftarların yoğun desteği altında oynanan maçta, Yeni Çanspor Kaptan Zafer'in attığı gol ile rakibini 1 -0 mağlup etmeyi başardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber