Öğrencilerin gezisi kabusa dönüştü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2006 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da geziye giden öğrencileri taşıyan bir otobüse, kum taşıyan TIR çarptı. Kazada 7'si öğrenci 9 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza bu sabah saat 04.00 sıralarında Yeni Yalova Yolu Terminal girişinde meydana geldi. Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde bulunan Pursaklar Feride Bekçioğlu İlköğretim okulu 7. sınıf öğrencilerini taşıyan Ergün Coşkun'un kullandığı 06 ES 731 plakalı otobüs gezi için Çanakkale'ye yola çıktı. İçinde 47 öğrenci 3 öğretmen ve velilerin bulunduğu otobüs yeni yapılan çevre yolu girişinde arıza yaptı. Yol kenarına park ederek tamir edilmeyi bekleyen otobüse Orhan S'nin kullandığı 34 TZ 9770 plakalı tır arkadan çarptı. Otobüsteki öğrencilerin bir kısmının yol kenarında olması büyük bir faciayı önlerken kazada, ilköğretim okulu öğrencilerinden Musa Çağlar, Murat Kaya, Oğuzhan Seçen, Mustafa Sütçü, Oğuzhan Çiğdem, Yusuf Ziya Çelik, Ümitcan Çağlar, otobüs şoförü Ergün Coşkun ve otobüsü tamir etmek için gelen Mehmet Özdemir ağır yaralandı.

Kazanın ardından olay yerinde adeta can pazarı yaşandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otobüs içine sıkışan öğrenciler itfaiye ekipleri tarafından tek tek kurtarıldı. Kazada otobüsün altında bulunan oto tamircisi de ezilerek ağır yaralandı. Arkadaşlarını yaralı şekilde gören öğrenciler ve öğretmenler gözyaşlarına boğuldu. Jandarma tır sürücüsü Orhan S'yi gözaltına alırken olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber